exportcoaching_exportplannen_exporteren_exportcoach.jpg
exportcoach_export_coaches_exportcoaching_exportplannen.jpg
exportcoaching_exportplannen_exporteren_exportcoach.jpg

Export coach


Exportcoaching

Exportadvies van een ervaren exportadviseur 

 

Lees hieronder meer

 

SCROLL DOWN

Export coach


Exportcoaching

Exportadvies van een ervaren exportadviseur 

 

Lees hieronder meer

 

 

Het begint meestal met nieuwsgierigheid

In het buitenland liggen legio exportkansen voor ondernemers. Nederlandse producten en diensten zijn namelijk zeer gewild in het buitenland. Het kan daarom interessant zijn om na te gaan welke exportkansen er voor uw bedrijf in het buitenland liggen.

Vraag is natuurlijk hoe u de stap naar export wilt gaan maken en naar welk exportadvies u op zoek bent. 

Informatie is er genoeg. Instanties die kennis willen delen eveneens. En daarnaast zult u genoeg bekenden hebben die het een en ander, al dan niet uit eigen ervaring, met u willen delen. Tja, en dan? 

Een hoofd vol met allerlei tips en halve adviezen waar u in uw bedrijfsspecifieke situatie net niet mee uit de voeten kan. Herkenbaar? Dan kan het een idee zijn om gebruik te maken van exportcoaching en u te laten coachen door een van onze ervaren exportcoaches

 

Exportadvies  - exportsubsidie

Exportcoaching is aangemerkt om namens de Rijksdienst van Ondernemend Nederland individuele exportcoaching trajecten uit te voeren op basis van een exportsubsidie. Dit betekent dat als uw onderneming aan de juiste voorwaarden voldoet, wij een exportsubsidie voor u kunnen aanvragen waarmee u dit traject kan inzetten.

 
exportcoach_export_coaches_exportcoaching_exportplannen.jpg

Exportplannen


Exportplannen?

exportadvies van ervaren exportadviseurs

Exportplannen


Exportplannen?

exportadvies van ervaren exportadviseurs

Het begint met een goed exportplan

Succesvol exporteren begint met een goed exportplan schrijven. De ervaring leert namelijk dat hiermee betere inschattingen gemaakt kunnen worden over het potentiële succes van uw exportplannen.

Als ondernemer bent u gewend om risico's te nemen en bent u gewend om risico's af te bakenen. Met behulp van een goed exportplan kunt u deze twee factoren dus goed in balans brengen. Maar waarom zou u alles zelf doen als er exportadviseurs zijn met jarenlange ervaring die u hiermee kunnen ondersteunen? En waarom zou u geen gebruik maken van een persoonlijke exportadviseur die u kan ondersteunen bij het schrijven van een goed exportplan?

 

Exportoaching

Exportcoaching kan u ondersteunen met exportcoaches. Wij vinden het leuk om ons exportadvies met u te delen en u te begeleiden bij het schrijven van een goed exportplan. 

 

Exportsubsidie

Onze export adviseurs zijn aangemerkt om namens de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland individuele coach trajecten uit te voeren. Dit betekent dat (onder bepaalde voorwaarden) MKB'ers gebruik kunnen maken van exportcoaching op basis van een exportsubsidie.

exportcoaching 

U bent nieuwsgierig naar de exportkansen van uw bedrijf, u wilt aan de slag en bent op zoek naar exportadvies. Maar hoe pakt u dat nu goed aan?

onze exportcoaches

Elke exportcoach heeft jarenlange ervaring als exportadviseur, is bekend met de ins- en outs van het exporteren, en voorziet u graag van exportadvies.