Export Coaches

Nederland is een exportland bij uitstek. En met een steeds internationaler wordende wereld is het interessant om na te gaan wat de exportkansen voor uw bedrijf zijn.

Maar er komt meer bij kijken dan u wellicht in de eerste instantie denkt. Zodra u gaat nadenken over exporteren, komen de vragen op u af. Waar moet u allemaal rekening mee houden? Welke afwegingen gaat u maken? Waar moet u beginnen? En hoe vertaalt u uw ideeën in een goed exportplan? Allemaal vragen waar exportcoaching u mee kan helpen.

 

Exportcoach

Onze exportcoaches / exportadviseurs hebben jarenlange ervaring en zijn bekend met de ins- en outs van het exporteren. Door middel van deze exportervaring kunt u sneller, en eenvoudiger, tot een goed exportplan komen. Succesvol exporteren begint namelijk met een goed exportplan. Daarnaast kan uw persoonlijke exportadviseur u ondersteunen met praktische tips en samen met collega exportadviseurs hebben zij bruikbare netwerken in binnen- en buitenland die zij voor u kunnen inzetten. U kunt hier meer over lezen in onze berichten omtrent het belang van het juiste exportadvies en het belang van een goed exportplan.

 

Exportadvies

Kortom, met uw eigen exportcoach / exportadviseur kunt u uw kansen om succesvol (meer) te gaan exporteren vergroten. Exportcoaching biedt daarmee ondersteuning aan MKB bedrijven die graag op pad gaan met exportadvies dat past bij de situatie en inzicht zoeken in de mogelijkheden en/of onmogelijkheden die daar bij passen. 

 
exportcoaching_exportcoach_opleiding.jpg

HBO/WO WERK- EN DENKNIVEAU

Onze export coaches beschikken over minimaal HBO werk- en denkniveau. 

exportcoaching_exportcoach_ervaring.png

PRAKTIJKERVARING IN EXPORT  

Onze export coaches hebben aantoonbaar minimaal 3 jaar praktijkervaring op het terrein van export.

exporcoaching_exportcoach_exportervaring.png

ERVARING MET ADVISEREN VAN MKB'ERS

Daarnaast hebben onze export coaches minimaal drie jaar ervaring met het adviseren en begeleiden van MKB ondernemingen op het terrein van internationaal ondernemen.