exportcoach_export_coaches_exportcoaching_exportplan.jpg
exportadvies.jpg
exportadvies exportcoaching.jpg
exportcoach_export_coaches_exportcoaching_exportplan.jpg

Exportadvies


Exportadvies

exportcoaching biedt maatwerk

SCROLL DOWN

Exportadvies


Exportadvies

exportcoaching biedt maatwerk

 

Samen uw export plannen

Het coachingsgesprek mag natuurlijk niet verzanden in een 'sociaal-praatje’ en het is daarom belangrijk om gestructureerd en geordend te werken. Niet voor het coachingsgesprek alleen, maar zeker ook voor het gehele traject om samen tot een goed exportplan te komen.

Er zijn verschillende modellen waar we gebruik van kunnen maken. Het belangrijkste is dat het exportadvies in overzichtelijke stappen zal leiden tot een duidelijk eindresultaat. Oftewel een goed exportplan waar u mee uit de voeten kan. U kunt het vergelijken met het plannen van een reis. Waar gaan we naar toe, waar zijn we, en welke routes kunnen we kiezen? Daarna kunnen we bekijken welk exportadvies het beste bij uw situatie past zodat u de juiste voorbereidingen kunt treffen om succesvol (meer) te gaan exporteren. 

Exportcoaching maakt gebruik van exportadviseurs met jarenlange ervaring op het gebied van exporteren. Zodoende kan onze exportcoach u voorzien van exportadvies dat past bij uw situatie zodat u aan de slag kunt met een goed exportplan. 

In ons artikel "Het belang van een goed exportplan in de praktijk" kunt u daar meer over lezen.

 
exportadvies.jpg

Exportcoaching


Exportcoaching

 exportadvies is maatwerk 

Exportcoaching


Exportcoaching

 exportadvies is maatwerk 

Exportcoaching

Exporteren klinkt eenvoudiger dan het in de praktijk is. Als ondernemer bent u bekend met de gebruikelijke beren op de weg. Aan de andere kant weet u ook dat het niet altijd nodig is om het wiel opnieuw uit te vinden. 

 

Exportadvies van ervaren exportadviseurs

Exporteren is een vak waar talloze professionals u al in zijn voorgegaan. En waarom zou u het wiel opnieuw willen uitvinden als u gebruik kunt maken van deze exportadviseurs met jarenlange exportervaring? Inderdaad, dat dachten wij ook.

Maak het niet moeilijker dan het al is, en laat u begeleiden door een ervaren exportadviseur zodat u beter voorbereid bent om succesvol (meer) te gaan exporteren. Onze exportcoach kan u begeleiden bij het schrijven van uw exportplannen. Met een goed exportplan krijgt u namelijk concreet inzicht in uw exportkansen en in wat er allemaal nodig is om over te gaan tot export. U kunt hier meer over in lezen in een van onze artikelen. Deze geven meer uitleg over hoe u met goed exportadvies uw kansen op succesvol (meer) te gaan exporteren kunt vergroten.

 

Exportcoaching

Onze individuele exportcoaching (onder begeleiding van uw persoonlijke exportcoach) is een bewustwordings- en activeringstraject dat uit de volgende drie stappen bestaat. Tezamen leiden deze drie stappen tot ons exportadvies dat wordt samengevat in een goed exportplan. Meer hierover in ons artikel: "Een exportplan schrijven met exportcoaching".

 
exportcoaching_exportcoach_exportplan_exportmarkten.png

Stap 1

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN 

Exportmogelijkheden zijn grenzeloos. Op basis van de ambitie van de ondernemer en het onderscheidend vermogen van de producten/diensten worden kansrijke exportmarkten geïdentificeerd. Hiermee wordt de basis gelegd van het exportadvies in stap 2.

exportcoaching_exportplannen_marktinformatie.jpg

Stap 2

MARKTINFORMATIE

De kansrijke exportmarkten die zijn geïdentificeerd worden verder onderzocht. Onze exportadviseur brengt samen met u de mogelijkheden in kaart. 

exportcoaching_exportplannen_actielijst.jpg

Stap 3

INTERNE ANALYSE

Op basis van het onderzoek naar kansrijke exportmarkten wordt geanalyseerd wat er nodig is om succesvol te worden op deze markten. Het eindresultaat is een goed exportplan met een actiepuntenlijst internationaal ondernemen. Hiermee heeft u een sterke basis om te starten met uw exportplannen.

 
exportadvies exportcoaching.jpg

Exportcoach


Export Coaches

exportadvies van uw persoonlijke exportcoach

Exportcoach


Export Coaches

exportadvies van uw persoonlijke exportcoach

Export Coaches

Nederland is een exportland bij uitstek. En met een steeds internationaler wordende wereld is het interessant om na te gaan wat de exportkansen voor uw bedrijf zijn.

Maar er komt meer bij kijken dan u wellicht in de eerste instantie denkt. Zodra u gaat nadenken over exporteren, komen de vragen op u af. Waar moet u allemaal rekening mee houden? Welke afwegingen gaat u maken? Waar moet u beginnen? En hoe vertaalt u uw ideeën in een goed exportplan? Allemaal vragen waar exportcoaching u mee kan helpen.

 

Exportcoach

Onze exportcoaches / exportadviseurs hebben jarenlange ervaring en zijn bekend met de ins- en outs van het exporteren. Door middel van deze exportervaring kunt u sneller, en eenvoudiger, tot een goed exportplan komen. Succesvol exporteren begint namelijk met een goed exportplan. Daarnaast kan uw persoonlijke exportadviseur u ondersteunen met praktische tips en samen met collega exportadviseurs hebben zij bruikbare netwerken in binnen- en buitenland die zij voor u kunnen inzetten. U kunt hier meer over lezen in onze berichten omtrent het belang van het juiste exportadvies en het belang van een goed exportplan.

 

Exportadvies

Kortom, met uw eigen exportcoach / exportadviseur kunt u uw kansen om succesvol (meer) te gaan exporteren vergroten. Exportcoaching biedt daarmee ondersteuning aan MKB bedrijven die graag op pad gaan met exportadvies dat past bij de situatie en inzicht zoeken in de mogelijkheden en/of onmogelijkheden die daar bij passen. 

 
exportcoaching_exportcoach_opleiding.jpg

HBO/WO WERK- EN DENKNIVEAU

Onze export coaches beschikken over minimaal HBO werk- en denkniveau. 

exportcoaching_exportcoach_ervaring.png

PRAKTIJKERVARING IN EXPORT  

Onze export coaches hebben aantoonbaar minimaal 3 jaar praktijkervaring op het terrein van export.

exporcoaching_exportcoach_exportervaring.png

ERVARING MET ADVISEREN VAN MKB'ERS

Daarnaast hebben onze export coaches minimaal drie jaar ervaring met het adviseren en begeleiden van MKB ondernemingen op het terrein van internationaal ondernemen.