Exportadvies van uw persoonlijke exportadviseur

Gelooft u in de exportkansen van uw product maar ontbreekt het u de tijd of kennis om er goed mee aan de slag te gaan? Ziet u kansen in meerdere exportmarkten maar twijfelt u aan welke markt het beste voor u is? Een heldere gestructureerde planmatige aanpak kan u tijd besparen, inzicht geven, en twijfels wegnemen.

 

Exportcoach

Als DGA (of salesmanager) ontbreekt het u vaak de tijd om uzelf goed in te lezen en u zodoende voor te bereiden op wat er allemaal bij exporteren komt kijken. Een exportcoach inschakelen kan uitkomst bieden. Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van exporteren is de adviseur bekend met de ins-en-outs. Met behulp van deze ervaring heeft u de ondersteuning van iemand die u de weg kan wijzen. Vraag is welk exportadvies u het beste kunt gebruiken.

 

Exportadvies

Op basis van een bedrijfseconomische analyse kan er planmatig gewerkt worden aan de stappen die gezet kunnen worden om succesvol (meer) te gaan exporteren. Met een goede basis kunt aan nadenken over bijvoorbeeld de exportstrategie. Welk land biedt kansen? Wat zegt het marktonderzoek? Is het beter om gebruik te maken van een agent, of juist een distributeur? Belangrijk hierin is dat de uitgangspunten helder zijn, en dat de bedrijfseconomische inzichten u houvast geven in de keuzes die u gaat maken. Een startpunt kan zijn om gebruik te maken van subsidieregelingen vanuit de overheid die u op weg helpen.

 

Exportsubsidie

Exportcoaching is aangemerkt om individuele export coaching op het terrein van export uit te voeren. Dit betekent dat, als uw organisatie aan bepaalde voorwaarden voldoet, wij een exportsubsidie voor u kunnen aanvragen. Met behulp van deze subsidie kunt een exportcoach inhuren die u wegwijs maakt in de facetten die bij export komen kijken.

 

Exportcoaching is maatwerk 

Uw bedrijf voorzien van het juiste exportadvies is een analytisch en gestructureerd proces. U moet enerzijds roeien met de riemen die u heeft, anderzijds verwacht u groei die invloed zal gaan hebben op uw organisatie. 

Begrijpen hoe een organisatie bedrijfseconomisch in elkaar steekt is daarom essentieel om inzicht te geven in hoe uw organisatie het meest effectief (meer) kan exporteren.

exportadvies

Een exportcoach met een bedrijfseconomische achtergrond is dan ook een voor de hand liggende keuze. Samen kunt u werken aan een planmatig aanpak zodat u goed voorbereid bent om succesvol te gaan exporteren.

 

Wilt u meer weten over de ondersteuning die exportcoaching u kan bieden? Stuur ons dan een bericht en een van onze export adviseurs neemt binnen 24 uur contact met u op.