Viewing entries in
exportadviseur

Exportadvies van uw persoonlijke exportadviseur

Exportadvies van uw persoonlijke exportadviseur

Gelooft u in de exportkansen van uw product maar ontbreekt het u de tijd of kennis om er goed mee aan de slag te gaan? Ziet u kansen in meerdere exportmarkten maar twijfelt u aan welke markt het beste voor u is? Een heldere gestructureerde planmatige aanpak kan u tijd besparen, inzicht geven, en twijfels wegnemen.

Exportadvies is maatwerk

Exportadvies is maatwerk

U vindt de Nederlandse markt te klein worden en het buitenland begint te lonken. Tijd om te gaan nadenken over exporteren dus. Maar eens beginnen met een paar bekenden bellen om te vragen hoe zij dat nu doen. Zo, dat was een productieve belronde, een hoop goede tips. Beurzen bezoeken, meegaan op handelsmissies, buitenlandse bedrijven benaderen, KvK bellen, RVO bellen, seminar volgen, etc. etc. 

Het belang van een goed exportplan in de praktijk

Het belang van een goed exportplan in de praktijk

Uw bedrijf loopt lekker, uw klanten zijn tevreden en er komen steeds meer klanten bij. En dan op een dag komt er een aanvraag uit het buitenland. Blij en verrast gaat u aan de slag want het zou wel eens het begin van iets groots kunnen zijn. Nederland is ten slotte maar Nederland, en in het buitenland zitten potentieel veel en veel meer klanten nietwaar?